Motten en muggenval


muggenvanger
Insect Control muggenvanger De Ferrx Insect Control (FIC ) is de eerste van een nieuwe generatie muggen, motten en (steek) vliegenvangers. De FIC is voor binnen en beschut buiten gebruikt.
De FIC onderscheid zich van alle andere vangers door met titaniumoxide (TiO2), UV licht, warmte en een ventilator te werken. Titaniumoxide + UV licht geeft in combinatie met organische stoffen in de lucht, Co2 af in de omgeving van de lamp en lokt daardoor zeer veel muggen en motten van grote afstand (tot 30 meter). Om muggen en motten te kunnen vangen dient de FIC in de nacht te worden gebruikt.
gevangen muggen
Slechts de UV lamp zal elke 3000 branduren vervangen dienen te worden om een optimaal resultaat te behalen. Een set reserve lampen is in de verpakking aanwezig en zijn ook bij te bestellen (Black light en normaal UV blauw). Indien u de FIC iedere nacht op b.v. het terras aanzet, reduceert het aantal muggen op uw terras drastisch. En kunt u weer genieten van de zwoele zomerse avonden.
Wanneer men de lamp overdag in/bij stallen ophangt zal men, net als met andere lampen ook veel (steek)vliegen weg vangen, schroeilucht en knetterende geluiden blijven daarbij achterwege. De vliegen en muggen worden niet geëlektrocuteerd maar verdrogen en kunnen eenvoudig uit het mandje worden verwijderd. De Ferrx Insect Control bevat géén giftige bestrijdingsmiddelen en kan ook zeer goed in huis, caravan of tent gebruikt worden

Technisch gegevens :
Spatwater bestendig
Gebruik 28 watt
220 volt aansluiting
1 jaar garantie

Word geleverd met :
Ophangketting
Ophangband
Schoonmaak kwast
Gebruiksaanwijzing
Reserve lampenset

Prijs per stuk € 81,95 inclucief BTW en verzendkosten
U kunt dit bestellen via onderstaand emailadresMengers Ongedierte Bestrijding
Beusinkweg 12
7103 DA Winterswijk
Tel: 0543-520492
Email:info@mengers.nl


Terug naar hoofdpagina